Vriendenkring

Vrienden van Grebbelinie in het vizier

Bent u al Vriend van Grebbelinie in het vizier? Nee?
Geeft u op als donateur voor Stichting Grebbelinie in het vizier !

Treedt toe tot de “Vrienden van Grebbelinie in het vizier” en help hierdoor mee aan het in stand houden van de beleving van de lokale geschiedenis rondom de Grebbelinie. U ondersteunt hiermee ook de activiteiten en evenementen welke worden georganiseerd door de Stichting Grebbelinie in het vizier.
Als Vriend krijgt u hiervoor terug : Gratis toegang tot de exposities en evenementen. Tevens ontvangt u 4 tot 6 keer per jaar een interessante (digitale) Nieuwsbrief met allerlei feiten over de Grebbelinie in het algemeen, de stichting Grebbelinie in het vizier.

Maar ook: jaarlijks een speciale Vriendendag !

U bent al donateur vanaf slechts € 15 per jaar !

Ook bedrijven / instellingen kunnen zich aanmelden als “Vriend van Grebbelinie in het vizier” (vanaf € 50 per jaar). Bedrijven / instellingen die wij “Vriend” noemen kunnen bij ons informeren over de mogelijkheden voor reclame-uitingen en vergaderfaciliteiten.

Meer informatie
Bekijk deze website om meer te lezen over de activiteiten van de stichting Grebbelinie in het vizier en breng er een bezoek aan.

Hebt u verder nog vragen, stuur dan een E-mail naar :

  Stichting Grebbelinie in het vizier is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw donaties zijn daarom aftrekbaar. Meer info? Zie www.belastingdienst.nl

  Agenda

  In verband met de coronacrisis is het museum voorlopig gesloten.

   

   

  Vriend worden?

  Grebbelinie in het Vizier heeft al

  50 !!! vrienden!

  Vriend worden van

  "Grebbelinie in het Vizier"?

  Kosten per jaar: €15

  Ja, ik wil vriend worden!