Vriendenkring

Vrienden van Grebbelinie in het vizier

Bent u al Vriend van Grebbelinie in het vizier? Nee?
Geeft u op als donateur voor Stichting Grebbelinie in het vizier !

Treedt toe tot de “Vrienden van Grebbelinie in het vizier” en help hierdoor mee aan het in stand houden van de beleving van de lokale geschiedenis rondom de Grebbelinie. U ondersteunt hiermee ook de activiteiten en evenementen welke worden georganiseerd door de Stichting Grebbelinie in het vizier.
Als Vriend krijgt u hiervoor terug : Gratis toegang tot de exposities en evenementen. Tevens ontvangt u 4 tot 6 keer per jaar een interessante (digitale) Nieuwsbrief met allerlei feiten over de Grebbelinie in het algemeen, de stichting Grebbelinie in het vizier.

Maar ook: jaarlijks een speciale Vriendendag !

U bent al donateur vanaf slechts € 15 per jaar !

Ook bedrijven / instellingen kunnen zich aanmelden als “Vriend van Grebbelinie in het vizier” (vanaf € 50 per jaar). Bedrijven / instellingen die wij “Vriend” noemen kunnen bij ons informeren over de mogelijkheden voor reclame-uitingen en vergaderfaciliteiten.

Meer informatie
Bekijk deze website om meer te lezen over de activiteiten van de stichting Grebbelinie in het vizier en breng er een bezoek aan.

Hebt u verder nog vragen, stuur dan een E-mail naar :

  Stichting Grebbelinie in het vizier is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw donaties zijn daarom aftrekbaar. Meer info? Zie www.belastingdienst.nl

  Agenda

   

  Info: Avondwandelingen 

  Info: Rondleidingen

  Info: Fietstocht met gids

   

   

   

  Vriend worden?

  Grebbelinie in het Vizier heeft al

  50 !!! vrienden!

  Vriend worden van

  "Grebbelinie in het Vizier"?

  Kosten per jaar: €15

  Ja, ik wil vriend worden!